вівторок, 30 серпня 2011 р.

І знову блокнотик

Я до вас сьогодні з блокнотиком. Робила для себе, а тепер задумалась, може, то комусь подарувати??? Так і не вирішила (але для себе вже новий зробила )))))
Хочу взяти з ним участь в завданні "Важный элемент "Марки" від блогу "Подари кусочек счастья"
 А от і сам блокнотик. Знову полінилась робити з нуля і задекорувала лише обкладинку.

Як ви думаєте, його можна назвати вінтажним?
Дякую, що не забуваєте!

четвер, 25 серпня 2011 р.

Пишемо листи. З пташкою

Привітик!
Писали ми листи з Jann`ьka. Свого листа я вже давно відправила і Таня (Irish Cream) його вже отримала (принаймі так я зрозуміла з коментарів). А свого листа я ще чекаю. Тому вирішила в стані такого очікування показати вам свою листівку з пташкою (дуже люблю цей штамп, а особливо вислів на ньому
Якась вона в мене така символічна вийшла - поштовий голуб на фоні листа написаного від руки )))



Як усі вже могли помітити, я освоїла новий інструмент - степлер! І тепер використовую його всюди - де можна, і там, де можна і без нього, але ))))

вівторок, 23 серпня 2011 р.

Конверт

Зробився вчора нашвидкуруч конверт для грошей. Чоловічий.
Якась в мене проблема виникла - я отримую море задоволення від самого процесу виготовлення листівок, а от результати мені не подобаються (((( Щось останнім часом все мені не так. Чи то я надивилась на шикарнючі роботи інших чи то шо? Навіть не знаю, як це пояснити. А в вас такого не буває?

пʼятницю, 19 серпня 2011 р.

Париж - місто-мрія!

Привітик!

Я сьогодні з обіцяною листівкою ))) І на цьому Ейфелеву вежу залишу в спокої на якийсь час ;)
Париж для мене ніколи не був мрією. От не був і все! Мені завжди хотілось у Венецію ))) І ніяких емоцій в мене не виникало, коли про той Париж хтось згадував. А тут все якось помінялось! (завдяки вам )))) - присадили ви мене на ту тему ))))) Я не можу сказати, що почала про нього мріяти, але якісь почуття в мене проснулись )))


Спочатку хотіла цю листівку комусь подарувати, а потім вона стала для мене такою рідною...
Все. Більше не набридаю вам тріпотньою. Дякую, що не забуваєте!

четвер, 18 серпня 2011 р.

ПІФ-подарунок від Sonchyk, зустріч з Jann`ьkою і АТСки

Привіт усім любителям папірчиків і всього іншого з тим пов'язаного!

Обіцяла вам днями показати листівку про Париж, але сьогодні я про інше )))) На цих вихідних я отримала ПІФ-подарунок від Валі-Sonchyk - коробочку для чаю. А з нею листівку і купу скрап-багатств!!! Не дивлячись на те, що ми обоє живемо у Львові, зустрілись ми тільки зараз. І ще я мала честь познайомитись з її донечкою-красунею - дуже миле дитятко!!!
Спочатку хотіла цю коробку на роботу принести, а тепер завагалась - вона мені і вдома гарно вписалась ))))) Фото беру в автора, бо не встигаю зранку сфотографувати, а ввечері дуже темно.
А всіх бажаючих роздивитись деталі (а з ними і листівку) запрошую до Валі у блог.

А ще на вихідних я зустрілась з Jann`ьkою - мега-позитивною дівчиною з довжелезною косою!!! Ми так класно провели час, але наспілкуватись не встигли, тому чекаємо її в гості знову )))) А ще мені Женя подарувала таку кльову листівку, з такими приємними словами всередині...ммм.....
І за традицією фото з блога автора )))) (сподіваюсь автори не проти)

А тепер про АТС. Вони в мене про Париж, хоча і не серійні. Одну нашвидкуруч робила для Жені, бо хотілось їй щось на пам'ять подарувати. Я її назвала "Ніч в Парижі"

А другу АТС я зробила спеціально для Мар'яни, бо я вже давно її боржниця. На нову серію я ніяк не спроможусь, а почуття обов'язку мене замучило. Тому під впливом парижської теми в мене зробилась кумедна АТС під назвою "Птахи теж зібралися в Париж"

Отакі вони в мене справи. А ще я чекаю листа від таємничої незнайомки (по грі "Пишем письма") і ніяк дочекатись не можу...

суботу, 13 серпня 2011 р.

Блокнотик

Я сьогодні з простеньким і, я би навіть сказала, халявним блокнотиком. Халявним тому, що я взяла готовий і трішки задекорувала обкладинку. Намагалась не давати ніяких об'ємних елементів, щоб у ньому було зручно писати. От я і крутила то все в руках, думала, передумувала і щось таке намудрила, що не дуже задоволена результатом. А що поміняти - не знаю((((

Заразили мене дівчата парижсько-французькою темою )))


Веселих вам вихідних! Я вам ще на днях листівку парижську покажу)))

середу, 10 серпня 2011 р.

Дитячі листівки і питання

Привіт, мої рідні читачі (якщо ви мене ще читаєте)!
Я сьогодні скоренько покажу вам дитячі-хлопчачі листівки - одну я зробила для свого похресника, а іншу нам подарувала Оксана-Зірочка.
Першу листівку робила я - я тут нарешті використала стрічку, яку вже давно купила, але все ніяк не могла придумати як її до листівки прикріпити. Я чітко знала, що хочу її пришити, але машинки я не маю, тому мусіла це якось зробити вручну. Спочатку мені в голову не приходили ідеї і, чесно кажучи, я не знаю як ви ті стрічки на машинці пришиваєте. Як ви їх фіксуєте, щоб вони вам не тікали? Єдина ідея, яка прийшла мені в голову і я її успішно використала - приклеїти стрічку на двосторонній скотч, а вже потім пришити.
Якась ця листівка в мене вийшла зовсім дитяча (навіть немовляча)))) ), хоча робилась для однорічного хлопчика. Але я вирішила, що 1 рік - це, звичайно, багато, але все рівно дітки в рочок ще зовсім маленькі ))))


А цю листівку мій Ярко отримав в подарунок від Нанічки і т. Зірочки ))) Оксана вже в себе її показувала, тому я нагло скористаюсь її фото і буду сподіватись, що автор не проти)))) А ще ці чарівні дівчата подарували моєму синочку класнючу машину (Ярко вже деякі її частини попробував на смак і, напевно, що довго би їх облизував, якби не прийшла зла мама і не поклала край цій дитячій розвазі)))) )



Дівчата, а особливо працюючі мами, як ви організовуєте свій час зранку, щоб і вдома все встигнути, і на роботу не спізнитись? А то я вже другий місяць працюю і чесно кожного дня спізнююсь(((

І щоб якось позитивно закінчити цей допис покажу вам фото свого бешкетника. Це ми на вихідних гуляли і намагались ловити сонечко, бо з ним(сонечком) в нас цього літа проблеми.


неділю, 7 серпня 2011 р.

Моя перша сторінка + листівка

Сьогодні я хочу показати вам свою першу сторінку, яку зробила для Олі в її ювілейний альбом.
Я вже давно хотіла попробувати себе в сторінках, але завжди лінилась, а тут така нагода підвернулась ))) Що можу сказати - дякую Олі, що не побоялась і ризикнула довірити мені сторінку свого альбома. Було цікаво робити і незвично. Але процес мені сподобався, думаю, що на цьому зупинятись не буду )))

А разом із сторінко, я зробила для Олі привітальну листівку. Довго мучилась, який напис на ній зробити і якою мовою, але потім вирішила, що з України листівка має бути українською )))
Гарних вам вихідних (хоча їх залишилось зовсім мало)! Дякую, що забігаєте покритикувати )))

пʼятницю, 5 серпня 2011 р.

Кавоманія продовження і поповнення АТС

Привіт-привіт!!!
Щось я вас трохи здурила і не похвалилась кавкоб на наступний день. То зараз наздоганяю )))
Отримала я каву від Софії, так класно оформлену!!! Так вона мені Парижем і пахне (хоч я поняття не маю, як він пахне, бо ніколи там не була). Але настрій в тої кавий якийсь французький і нічого з тим не поробиш ))) А з кавою прийла АТС, теж паризька )))) Мені так сподобалось оформлення коробочки, що я не хотіла її розпаковувати.
Та, що тут довго говорити - дивіться самі
А з кавою були тістечка - яка ж кава без солодкого???
Ще раз дякую Оксані-Зірочці за організацію гри, а дівчатам, що підтримали цікаву ідею.

А ще я отримала АТС від Юлі, одна  - біле море - в рамках АТС-обміну, а чарівна квіточка в петриківському стилі - це котик для мене. Які ж вони класнючі. І які це неймовірні враження, коли ти дістаєш все те добро з конверта....Мммм...Через ці незабутні емоції я і підписуюсь на всяко-можливі ігри))) І люблю вас за те, що ви робите те саме ))))
Так заговорилась, що мало не забула АТСками похвалитись )))

Цьомки, не сумуйте і до зустрічі в ефірі ))))

середу, 3 серпня 2011 р.

Кавоманія

Всі кавомани брали участь в чудовій обмінній грі, яку організувала Оксана-Зірочка.
Сьогодні я вам покажу коробочку, яку я зробила, а завтра постараюсь сфотографувати і похвалитись кавою, яку отримала.
Для своєї кави я вибрала баночку з-під чаю (якось смішно звучить, але так і було ))))) Я побачила в abril такого типу баночку і відразу зрозуміла як я ту каву оформлю. Залишилось зовсім трішки - десь той чай взяти. Довелось купити, бо в хаті такого не було. Почала я банку папером обклеювати і зрозуміла, що чай я ще не пересипала, а помити її вже нема можливості. Отак я спішу і дурниці роблю. Діватись вже не було куди - вийшла в мене кава з легким ароматом ромашки (але не лякайтесь, кава крім того була в паперовій упаковці, тому ромашкою пахло лише в баночці).

Годинник тут нагадує, що пора пити каву )))
І ще декілька слів про каву. В мене нема улюбленої, хоча каву дуже люблю. І вибираю її я під настій і на нюх ))) Що нанюхаю, то і купую)))) Так і цього разу було - попросила дівчвт, які ту каву продавали намішати мені різних сортів. Зупинилась я на якихось двох, а на яких не пам'ятаю.
А кава моя поїхала до Жені. Приємного тобі кавування!!!
Сподіваюсь, що не дуже втомила вас писаниною, просто я дуже за вами сумую!

Цукерка від ScrapSuccess.

Хочу, щоб мені поталанило в цукерочці від нового скрап-магазину ScrapSuccess.