неділю, 2 вересня 2012 р.

Make the color - ЗЕЛЕНЫЙ

Привіти!

Я до вас з нагло зеленою листівкою. Зелений колір дуже люблю, тому я наївно думала, що проблем в мене з ним не буде. Але якось важко мені ця листівка далась... Можливо, проблеми в мене не з кольором, а з натхненням....Хотілось чогось соковито-зелено-літнього, але усвідомлення того, що літо закінчилось, мені заважало. Листівка знову з велосипедом. В мене спочатку була ідея робити всі однакові листівки просто в різних кольорах і в результаті мати таку собі веселку, але в процесі все пішло не так))))
Як у вас осінь почалась? Я хоч літо не особливо люблю через спеку, але якось мені сумно, що воно скінчилось... І засмучує мене поки що найбільше те, що швидко починає темніти. А я так не люблю вертатись з роботи  в темноті...Але я люблю золоте листя і тепле осіннє сонечко. От тому і відчуття якісь неоднозначні.
І щоб якось позитивно закінчити цей допис, покажу вам як моя дитина мої посміхалась до фотографії)))

Гарного вам вихідного!
Забула написати, що цязелена листівка появилась завдяки Віці-БаНдИтЦі )))

22 коментарі:

  1. Олечка, а помоему все получилось здорово и открытка вышла здоровской. А вот у меня с яркими цветами, как то не ладится, вот люблю эту нежнятину и что тут поделать:-) Малыш знает как нужно улыбатся, у меня доча аналогично рожицы корчит :-) а вот я в детстве не любила когда мне говорят - улыбайся ( я как улыбнусь) то это не фотка, а ржачка над ребенком:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Щось я собі на початку не так ту листівку уявляла. А малий мій вміє посміхнутись))) Але його важко тепер сфотографувати - тікає)))) - в нього справ багато, а тут мама з фотоапаратом пристає)))

      Видалити
    2. А на яскраві кольори мене недавно потягнуло - я все намагаюсь альбом Яркові зробити, то пообкладалась яскравими папірчиками))))

      Видалити
  2. Ольчік, листівка суперова!!! Малюк твій гарнюська!! Мій позувати не хоче, втікає)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мій малюк сьогодні вперше позував))) Я його попросила подивитись на мене і він не втік, як завжди)))

      Видалити
  3. Олечка! отличная!! зеленая-призеленая :)Облачко просто невероятное, так сюда идет! У меня тож зеленая, и тоже с великом :)http://www.djiva-djiva.blogspot.com/2012/09/blog-post.html то ли мода, то ли мания :)

    ВідповістиВидалити
  4. Оля, класна листівочка! дуже сподобалась!

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, листівка дуже класна! і не скажеш, що важко давалася, так гармонійно виглядає, все на своєму місці!!!
    а мене радує, що осінь прийшла : такі приємні клопоти по збираннях до школи, піде звичайний ритм життя - рано вставати=все втигати)))) і прогулянки по золотому листю, і день народження в мене... )))
    P.S. ще забула спитати, чому "нагло" зелена? по-моєму, дуже позитивний колір!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нагло зелена, бо крім зеленого я більше ніякого кольору не використала (білий з чорним не рахуються)))))
      В мене теж восени день народження, але я осінь від того ні більше, ні менше не люблю)))В мене до неї якесь особливе ставлення, важко пояснити. Весні я завжди тішусь, зиму люблю лише на свята і коли під ногами не дуже слизько, літо любила би, якби воно не було таким спекотним - літоу Львові не люблю, а на морі бо в горах - саме те, що треба. А от осінь - вона для мене якась дивна.

      Видалити
  6. Ярко твій чудовий!)) сама посміхаюся, дивлячись на нього))
    і листівка мені дуже сподобалась. Соковита!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, значить не даремно я цю фотку виставила)))) Мені вона теж настрій піднімає))))

      Видалити
  7. Олюшка, класс! Всё таки стиль работ у тебя поменялся и он мне оч нравится! Мне и раньше нравились твои работы, а эти такие..драйвовые прямо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )))) І я бачу, що стиль змінився)))) То, мабуть, тому, що я роблю в своє задоволення, а не з думкою чи то сподобається тому, кому я її маю подарувати)))) А так захотілось велосипед - і маю велосипед на листівці))))

      Видалити
  8. Мне очень нравится, такая сочная!!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Класна листівка! Велосипед такий прикольний)

    ВідповістиВидалити
  10. Які кльові в тебе листівочки, з радістю залишаюсь в ПЧ-шках.
    Запрошую до себе в гості і на цукерочку
    http://princezza8412.blogspot.com/2012/08/blog-post_28.html

    ВідповістиВидалити
  11. Кльова листівка!Я купила штамп з вєліком нещодавно-ще не використовувала.Малий твій дуже позитивний і на тебе схожий))))

    ВідповістиВидалити