неділю, 5 грудня 2010 р.

Як все починалось...

А починалось все з нашого весілля. Я захотіла зробити запрошення своїми руками, бо ті, що продавались за доступними цінами зовсім не подобались, а ті, що подобались були надто дорогими. На той момент я і не здогадувалась про існування таких модних штучок як фігурні ножиці, бордюрні дироколи, машинки для тиснення, акрилові штампи і т.д. Це сьогодні я про них знаю і мрію їх придбати, а тоді для мене справжнім відкриттям став магазин "Центр паперу"...Це було неймовірне щастя - стільки різного класного паперу можна було купити у своєму рідному Львові.
Після запрошень я надихнулась ще більше - знайшла в неті різні МК, прочитала про різні техніки і інструменти і захотіла це все попробувати.
А ось і запрошення (залишила собі, щоб в весільний альбом приклеїти. Альбом так і не оформила. Але зараз вже маю стільки ідей, що тішусь, що не зробила цього раніше):


2 коментарі:

  1. Дуже-дуже люблю такий креатив! У мене також буде весілля і я також хочу на нього зробити запрошення сама, бо дуже люблю щось вигадувати і робити своїми руками! І фотоальбом я планую також сама робити, хоч маю вже стільки ідей, що не знаю як вони усі в нього помістяться! :-)

    ВідповістиВидалити
  2. Обов'язково робіть і запрошення, і альбом. Хоча це і займає багато часу, але воно того варте :)

    ВідповістиВидалити