неділю, 19 червня 2011 р.

Про нагороди, відпочинок і всяке інше

Привіт-привіт!

Засумувала за вами дуже-дуже. Давно я нічого не писала, бо була в міні-відпустці ))). Ми робили наш перший виїзд з малюком в Карпати. І хоч це було всього 4 дні, це було класно. І погода нас не підвела, і база дуже сподобалась, і Ярко був досить чемним. Одним словом - відпустка вдалась.
Наш малюк знайшов собі там нового друга )))
За цих декілька днів я зрозуміла, як я "присіла" на блог ))) і не можу без нього жити, тому умудрялась читати, що в вас відбувається з телефону - було не зручно, але це краще, ніж нічого )))



А ще на другий день після відпустки я зробила листівочку. Простенька, але весела )))
за квіточку дякую Мар'яні )))

А тепер про нагороди. Назбиралось їх в мене багатенько, а я все не можу зібрати їх до купи і передати далі. Захоплююсь тими, хто це робить. Ви - герої!!! І дякую усім, хто оцінив мою скромну творчість і нагородив мій блог. Мені дууууже приємно ))) Чесно-чесно!
Я дозволю собі не передавати їх далі. От тільки напишу 7 фактів про себе, бо була така умова в декількох нагородах. Скажу відразу, що не знаю що би то таке цікаве розповісти, але я спробую )))
Отже, поїхали
1. Я боюсь висоти. Дуже. На висоті мені для впевненості потрібно триматись за щось руками, бо на двох ногах мені тої впевненості бракує. Тому інколи в мене винакає думка, що в попередньому житті я була якоюсь чотирилапою твариною ))))
2. В підлітковому віці я хотіла бути хлопцем і так мені було прикро, що я дівчина ))) Дурненька була )))) Зараз я знаю точно, що ні за що не хочу бути чоловіком, бо жінка - це унікальна істота, тим більше, якщо та жінка є мамою
3. Маю дурну звичку відкласти все на останній день, потім не встигати, нервуватись, ніч не спати, але закінчити все вчасно )))
4. Я люблю квести і головоломки. І маю друзів, які їх теж люблять. Був у нашому житті період, коли ми ганяли ночами по місту і околицях виконуючи завдання автоквесту. Хто знає, що це таке, той мене зрозуміє, бо то затягує ще й як!
5. Усе своє свідоме дитинство я хотіла бути лікарем, а стала математиком )))
6. Я не люблю комп'ютерні ігри (за вийнятком квестів ))))
7. Я шалено люблю запах нових книжок. Якби були парфуми з тим запахом, то я би точно їх купила. Не знаю чи я би ними користувалась, але в тому, що я би їх час від часу нюхала, не сумніваюсь )))

Ух, скільки я написала, але це ще не все )))
Я отримала від Шуні нестандартну нагороду. Дякую!!!
  Правила скопіюю в автора нагороди, сподіваюсь kukla не буде проти.

1. Поблагодарить того кто ее тебе подарил) Ну это дело хорошего воспитания))
2. Разместить наградку у себя на страничке... ну а как иначе?)
3. Написать что-то о любви... (почему о любви? Сама не знаю..так захотелось... наверное потому что любовь лично в моей жизни занимает очень много места... а то что будет написано..не важно..фраза..цитата..стих..просто мысли... главное - о любви!)
4. Подарить наградку 3 людям) На свое усмотрение... Но не не просто подарить... а обьяснить - почему именно им! (Ясное дело - сообщить им про такое счастье не забудьте))))

Но! На этом все не заканчивается...чтоб подарить этим троим наградку..надо сначала ее сделать...
Какая же она будет? Это будет твинч) Маленькая карточка размером 5 на 5 см, заскрапленная и задекорированая с обеих сторон...как душа пожелает..но с условием...чтоб преобладающим цветом был розовый!!!) На твинче было б неплохо зафиксировать свои координаты... дату изготовления... и т.д. 
Вручив наградку своим 3м фаворитам, нуно непременно им ее послать.....По твинчу! Каждому!) они пусть оставят в коменте к посту свой адрес (не забываем указывать полное имя, индекс...), чтоб наградка отправилась по почте (в обычном конвертике..или крохотной посылочкой) к своему обладателю... после отправления жалательно адреса с поста удалить) зачем им фигурировать?)
Получившие наградку обязательно должны сообщить наградившему  о получении,  сфоткать наградку... и выложить у себя в блоге) И вот только тогда..когда наградка будет получена... отправитель сможет выложить фотки своих этих 3х твинчей в свой блог (ну надо же..чтоб сюрприз был...)...



1. Вже подякувала. але із задоволенням зроблю це ще раз. Дякую, Шуня!
2. Розміщу )))
3. Стільки всього в голові прокрутилось про любов. Але чомусь захотілось написати саме це:


"Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить"


А тепер найцікавіше - передаю далі )))
1. Maryna - бо це мега-талановита, супер-працьовита, надзвичайно позитивна і доброзичлива людина. Хто не бачив її витворів мистецтва, а її роботи заслуговують такої оцінки - забігайте подивитись
2. БаНдИтКа - бо люблю читати її блог, бо кожна листівка підкріплена якоюсь цікавою темою для обговорення, бо роботи класні і в різних стилях (я теж хочу спробувати себе в різних стилях, але лінь не дозволяє )))) 
3. karmashka - бо талановита, бо роботи цікаві і ідеї класні. І вона робить альбоми, а я про них мрію, а зробити ще не наважилась (хоча вже почала ))))


Я це зробила!!! Жаль, що нагородку лише 3 передати треба, я б її усім передала. Люблю вас усіх!
Дякую тим, хто дочитав і не заснув на ходу )))

9 коментарів:

  1. Олюшка, спасибо большое)
    И я высоты боюсь)))И я обожаю запах новых книг! Только сегодня открыла новенькую..мммм..вот так аромат....

    ВідповістиВидалити
  2. ))) як цікаво було почитати!))
    Я зараз теж висоти почала боятися... чомусь... А в дитинстві у мене було непереборне бажання полетіти. Не впасти, а саме полетіти. Тільки знання того, що люди не літають втримувало мене втілити це бажання.
    *(ггг)) цікаво, що б зробила мама, якби дізналася про такі думки?)) ми жили на 4 поверсі)
    Я теж обожнюю запах нових книг і ще газет))
    і теж роблю все в останній момент))) інакше нема драйву))))))

    ВідповістиВидалити
  3. Оля, дякую тобі дуже, мені дуже-дуже приємно, і слова такі чудові, і цукерочка незвичайна ;).
    А мене от хлібом не корми, дай залізти повище ))), зате запах паперу з друком... ммм... обожнюю як пахнуть і книги, і журнали ))).
    І листівка сподобалася, люблю я цей папір ))), класно вийшло!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дівчата! Скільки нас тут любителів нових книжок зібралось )))

    ВідповістиВидалити
  5. запрошуємо до Львова на Мк , вся інформація в мене в блозі

    ВідповістиВидалити
  6. ООО, Олюсь, ну ти і розхвалила мене!! Дякую тобі! Надзвичайно рада нашому знайомству!!! Дуже приємно мені, що я чимось можу тобі допомогти! Дякую тобі!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. вітаю з міні-відпусткою!!!
    листівка зовсім не проста, вона таааака класна!!! як жива!!!
    малюк з гноміком кльово так ))))

    ВідповістиВидалити
  8. Maryana, я тебе не розхвалювала - я правду написала )))

    Mariana, дякую велике )))

    ВідповістиВидалити
  9. Автоквест - одна з моїх нездійсненних мрій :(
    Найцікавіше те, що один з організаторів у Сумах автоквестів - мій колега. Але у мене немає друзів, які б підтримали мене :(

    ВідповістиВидалити