середу, 27 червня 2012 р.

Після довгої перерви...

Привіт усім-усім!

Після довгої-предовгої перерви я знову в строю. Я знову з вами - в блогосвіті. Ото і на мене напала лінь і неохота. Не хотілось нічого тут писати. Взагалі не хотілось. Чому? Не знаю. Якийсь дивний період був і я дуже рада, що він закінчився. І так мені хотілось написати, що я не дармувала і робила купу-купу всього і завалити вас фотками нових робіт... і зрозуміла, що я таки дармувала і завалювати нема чим. Але декілька непоказаних робіт все ж є ))) Ура! Я повертаюсь до вас з чимось готовим.
Отже, сьогодні будуть квітневі листівки (уявляєте? я їх робила ще в квітні, вже давним-давно подарувала і забула, що такі були, а вам не показувала...ганьба мені. Виправляюсь!)
Історія цієї листівки цікава )))) Я її робила під оранжеву квіточку))) Квіточку мені прислала Марічка-scrapmeri серед купки інших приємних подаруночків з новорічною листівкою. І в мене тут почалось))) Заклинило мене з тою квіточкою))) Так хотілось її кудись пристроїти, а я на той момент альбомчик хлопчачий робила з девізом: "Ні квіточкам в хлопчачому альбомі" )))) Але квіточка мені спокою не давала і я таки знайшла їй застосування на цій листівочці. Фотоплівка тут теж не випадково. Ця листівка була зроблена для моєї подруги, яка оригінально вирішила відсвяткувати ДН - в фотостудії з фотосесією. Ото "зігнала" вона нас усіх і ми суперово надурілись і отримали позитивні фотки на згадку)))) Давно я з вами не спілкувалась - мене тут на поговорити пробиває )))


А цю листівку я робила для своєї куми-співробітниці. Тут ключовим був штамп-напис))) Я під нього листівку робила. Це в мене одної такі "запльоти" робити листівки під один конкретний елемент чи є ще хтось?

Квіточки спочатку були білими, потім плямистими (я їх спреями фарбувала), потім мені цього виявилось замало і я їх пензликом замалювала в суцільний колір. А на другий ранок подумала, що переборщила, але переробляти не було часу. А сьогодні дивлюсь і думаю, що і так не зле)))
Ну, і оскільки, я дуже за вами сумувала і давно тут не з'являлась, то ще помучу вас нашими з малюком квітневими фото (якщо вже в мене сьогодні квітнева тема). Одного дня я зрозуміла, що в мене катастрофічно мало фотографій з синочком і я пробувала нас сфотографувати - на деяких фотках ми, навіть, в кадр попали))) А взагалі було весело фотографувати "в сліпу".

Ярко мій зараз абсолютно інших і коротко пострижений - якось сфотографую і покажу вам для порівняння.

Дякую усім, хто дочитав до кінця ))))
Сподіваюсь, що я тут буду частіше появлятись ;)
Гарих усім наступаючих вихідних!

21 коментар:

  1. Дуже гарні роботи!!!!!!!!!!!
    З"являйся тут частіше і не пропадай на довго!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, власне це (з'являтись) я і планую робити))) Захотілось мені назад до гурту))))

      Видалити
  2. З поверненням! Я також кілька місяців була випала з блогожиття)) Гарні листівочки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, я так бачу, то якийсь "вірус" поміж нами ходив, який з блогожиття викидав)))

      Видалити
  3. Дівчино, і чого це ти думаєш, що мучиш нас??? :))) Такі класні фотки, очиська у вас - родичі, однозначно :) Ну і листівки теж нівроку! Дочитали... докінця... Ти не дуже то й багато написала :) після перерви :)))))) Давай, чекаємо на нові пости!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пости будуть обов'язково)))) Дякую, що забігла в гості

      Видалити
  4. Олю, з поверненням! а то, певно, точно вірус якийсь, бо мене теж останнім часом скрап "відпускає", може якраз треба у відпустку))))
    а листівки в тебе дуже гарні, і ви з синочком також!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже-дуже, особливо за нас з синочком)))))
      Мене, навіть, не стільки скрап відпускав, скільки не було бажання щось писати, викладати якісь фото і т.д. Але зараз ніби це пройшло))))

      Видалити
  5. рада знову тебе читати і бачити)) ви гарнющі! на другій фотці такі собі два бешкетника)) очі!!!!))))

    листівки кльові! з оранжевою квіточкою дуже сподобалась. І те, що шматочок вирубки так гармонійно там виглядає - кльово! з другою листівкою історія знайома)) в мене теж буває починается не з основних якихось параметрів, а з деталі, навколо якої щось вимальовується)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Так приємно повернутись і читати ваші коментарі! Я ту вирубку довго мучила перед тим як прилаштувала)))

      Видалити
  6. Олюшка,привет! А я уже думала ты вообще скрап забросила(
    Очень нравятся твои работы.Чистые и светлые! ДОБРЫЕ!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вікуль, спасибкі! Ні-ні, нічого я не закинула і лінь свою вигнала геть!

      Видалити
  7. Оль, рада тебя видеть в нашем строю! Не у одной тебя такая блого-лень, у меня сейчас эта болезнь в разгаре. Вон только Зирочку, Бандитку и Шуню не коснулось)))) А открытки замечательные! Не пропадай!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, обіцяю не пропадати, бо без вас зовсім сумно)))

      Видалити
  8. Оля, з поверненням!Іноді потрібно відпочити від якоїсь справи, щоб потім взятися за неї з новими силами!!!Головне те, що ти знову з нами !!!Буду чекати на нові роботи!!
    А ви з синочком схожі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно! Відпочинок іноді потрібний у всьому. В творчості я свої канікули відгуляла - приступаю до праці )))

      Видалити
  9. Олечка, с возвращением! Какие вы хорошенькие с сыночком, просто чудо! Ну, и открыточки - высший класс! Мне всегда так нравится, как ты по цвету гармонично все подбираешь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, дякую-дякую за компліменти! Я своєму бешкетнику передам, що люди його хорошим вважають - хай буде чемним!

      Видалити
  10. КЛьово що ти повернулась !!! я знала що довго без скрапу ти не зможеш ))) люблю твої роботи, Вікуля дуже влучно сказала - Добрі! а ще теплі і затишні ))) ну от вмієш ти красу творити ;)
    ну а ви просто красунчики! тобі личить така зачіска ;) і Ярчик вже так підріс!! кавалер ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. )))) Звичайно, що не зможу довго без своїх папірчиків )))) І якось нелогічно все це закинути не зробивши того - альбома для синочка - заради чого я все це затіяла)))
      Дякую, за теплі слова!

      Видалити