четвер, 2 серпня 2012 р.

Життя прекрасне (міні-звіт про відпустку)

Привіт-привіт!!!

Життя прекрасне, але відпустка коротка))) Трішки вам розкажу чим я займалась і як відпочивала. Але спочатку про справи паперово-листівкові. Поки я відпочивала, моя дитяча листівка попала в топ. Приємно!!!
А ще ось таку дивну листівку я колись робила і, як виявилось, нікому не показала. А сьогодні випадково на неї натрапила серед гори паперу розкиданого який лежав на столі, і вона мені дуже підійшла під настрій і тему допису. От і її час прийшов "вийти в люди"))))
А тепер про відпустку! Почалася вона з Рівненського зоопарку. Трішки ми переживали, що Ярко наш ще замалий для таких виїздів, але з першої його реакції на звірів ми зрозуміли, що все класно. Було дуже весело. Наш синочок намагався імітувати звірів, розхитувався пародіюючи страуса, жував як верблюд і пищав від задоволення і захвату біля кожного нового звіра чи птаха.
Хотіла вам якусь фотку звідти показати, але не маю їх під рукою, то, може, вже в якомусь альбомі їх покажу (я все ще планую зробити багато-багато альбомів)))))
Потім був 2-й день народження синочка з силою-силенною подарунків і мега-позитивних емоцій! (фоток на ноуті теж нема - хвалитись нема чим(((()
Але відпустка тільки почалась і планів на неї було дуже багато.
Для наступної поїздки я, навіть, зробила міні-тревел-бук, але ще його не сфотографувала. Тому це тема для наступного допису.
Це шматочок Берліну...Одного дня для Берліну замало, ще стільки всього хотілось побачити і зробити. Прийдеться туди поїхати ще раз)))
А це клаптик Варшави
Стільки вражень від цієї поїздки, стільки спогадів...Дякую моїм божевільним сестрі і кумі, що витягнули мене і змусили згадати, що ми ж авантюристи-мандрівниці))))
А це вже в Україні. Дуже хотіла сюди попасти ще з того моменту як побачила фотографії цього замку на просторах інтернету. І - вуаля! Мрії існують для того, щоб здійснюватись!
Ну, і який же ж звіт (навіть, якщо він міні-міні звіт) без фотографій мого хлопчика?
Поки мама була у відпустці, дитина встигла з нею заробити собі синяк на чолі і розбити носа - і все це за декілька днів. Фото героя для історії
А тут мій малюк "їхав" в поїзді, щастю не було меж, забрати його звідти було дуже важко. Ніколи б не подумала, що просте сидіння на лавочці дерев'яного поїзда на дитячому майданчику може принести стільки щастя. Тільки діти вміють так щиро тішитись таким простим речам.
А це Ярема пробує зловити крапельки водички з фонтану.
І на останок ми на фоні бабусиної хати в Бучачі. Колись я там провела багато щасливих дитячих днів. Ото були часи! Любили мене дідо з бабцею! Через день я відвідувала улюблені магазини - дитячий і книжачий)))) - і з пустими руками звідти не виходила! А по тому мостику я в дитинстві боялась ходити)))
Подій було багато, вражень вистачить на півроку наперед. Хотілось вам то все розказати  і показати, але коли дійшло до діла, то зрозуміла, що так багато інформації в один допис я не поміщу. Не вмію я багато і гарно писати, але відзвітуватись вам мала))))
Відпочивати добре. І я з мріями про наступну відпустку сьогодні з вами прощаюсь.
Цьом і дякую, що не забуваєте і забігаєте в гості!

13 коментарів:

  1. Олюся, я тебе шалено люблю )))
    такий пост бомбовий!!!! такі емоції....ех, життя ж прекрасне ))))пра? ))
    Молодчинка що так файно відпочиває, бажаю щоб продовження відпустки було ще більш насиченим і радісним ))) а потім прийдете до нас з Ярчиком і покажеш свій тревел-бук ;) а я тобі свій покажу.... )))
    Ярчик тааааак підріс!!! ну от такий оросліший погляд, справжній мужчина )))) а дитячі емоції самі щирі, шкода що не всі дорослі вміють так щиро радіти і насолоджуватись життю )) з діток треба брати приклад )))
    Цьомашки вам!!!
    ой...і з тих всіх емоцій про листівочку не сказала )це мега-позитивчик!!! такий собі мотиватор!! МОлодчинка!!

    ВідповістиВидалити
  2. Олюню, як добре тебе бачити)) фото кльові, настрій чудовий, ти прекрасна, Ярко такий гарнющий!))) з носом там усе норм! то ж хлопчик)) гарна дитина) добре, що набрались вражень і позитиву, молодці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі! Ніс наш вже зажив, але фото історичне маємо)))

      Видалити
  3. Олю, вітаю із здійсненням мрій. Це так класно, добре провести відпустку. Трошки заздрю, по-доброму, бо самій вже роки чотири не вдається добре відпочити. Бажаю як побільше таких відпусток )) Листівочка класна. І фото синочка гарні. А ніс розбитий то таке... у мене дочка кілька раз роздряпувала, і все на одному і томуж місці )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Відпустка - це добре, а гарно проведена відпустка - це мега-добре)))))
      А найцікавіше те, що я цю відпустку особливо не планувала і переживала, що змарную її у Львові. А стільки всього навалилось і від того відпустка стала ще бомбезнішою!

      Видалити
  4. Вітаю з топом, цікавою відпусткую та купою класнючих фоток. І листівка дуже незвичайна, якась вона незвична, мені дуже сподобалась!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибкі!!! А фоток в мене дійсно купа з цієї відпустки, може, колись зберусь з силами більше викласти)))
      І за листівку окреме дякую. Я ще думаю, може, то з нею обкладинку для блокнота зробити ))))

      Видалити
  5. Класно, Олька, ти побавилась :) Але хіба ж можна змарнувати відпустку у Львові??? Можливо, це мені так здається, бо той зоопарк нас як щось звичайне :)) Суперова розповідь, смачні шматочкі того, сього :) А що за замок? Може і я помрію... Відкрий таємницю. Хлопчина такий сурйозний :) Молодці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я знаю, що у Львові є дуже багато всього і цікавого, і я дуже-дуже люблю Львів і тішусь, що живу саме тут. Але для мене воно доступне майже на кожних вихідних, а у відпустці хочеться якихось змін декорацій)))
      А замок цей на Тернопільщині - біля села Нирків. Там ще поруч Джуринський водопад. Там дуже-дуже красиво!

      Видалити
  6. Олюнь, і тут відмічусь, моя хороша )) Листівочка дуже світла та позитивна.. відразу віриш у те, що життя прекрасте - а дійсно так і є! Класно, що ти вже з'їздила у відпустку, стільки вражень і емоцій.. небагато слів, але добре відчувається як вони тебе переповнюють.. Ярчик - молодець хлопчик, шрами чоловіків прикрашають - от він і підготувався до мамусиного повернення ;) Люблю тебе..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Женя, насправді Ярко всі ті "розбитості" отримав при моїй присутності))). Без мене він якось менше падає)))

      Видалити
  7. Листівка дуже світла та заряджена позитивом-мені нра;)))
    А про відпочинок-СУПЕР!Так файно,коли є що згадати та й ще світлини порозглядати))))Ярко твій-просто чудо маленьке:такий розумний погляд,міміка файнецька,руцями щось показує....ттт...Файні ви !Дякую,що поділилась )))

    ВідповістиВидалити