неділю, 5 серпня 2012 р.

"Make the Color - БИРЮЗА" разом з БаНдИтКою

Привіти!

Всі вже, мабуть знають про нову ідею Віки-БаНдИтКи. І я мимо пройти не змогла. Мучив мене той колір весь час. І важко мені з ним було, бо щось крім фону більше нічого не вдавалось зробити бірюзовим, але мусіла ту листівку зробити, бо спокою мені той "Make the Color" не давав. Відклала все на останній день, а тут мене інтернет мало не підвів (щось він дуже глючить). Через той нет не можу вас по-людськи коментувати, бо читаю ваші бложики з телефона, а коментувати з нього зовсім не зручно (((
Але не будемо про сумне,ок?
Ото моя проба в бірюзі:

Гарного вам вечора і початку робочого тижня.

9 коментарів:

  1. Олічка, гарненька листівочка.. мені дцже подобається.. бачу і штампики знайомі ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую! Я нарешті той парканчик застосувала - балдію від нього від першого дня, як купила, а все ніяк використати не могла)))

      Видалити
  2. И мне работа понравилась!И бабочки и заборчик :))

    ВідповістиВидалити
  3. Олюшка,приветик!Очень-очень рада тебя видеть и слышать.Как-то ты не часто стала появляться в бложике у себя( Но главное,что появляешься и творишь) Мне очень нравится работа! А вот за этими ножами я прямо таки охоту устроила)))Супер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віка, і тобі привіт! Рада тебе бачити в гостях. ЯК би мені хотілось бувати тут частіше, але не дуже виходить. Можливо, взимку, коли буде холодно і не дуже буде хотітись вилазити з хати, я тут більше засідати буду))))
      А за там ножем я теж давно полювала і випадково натрапила на нього в нашому Львівському магазині. Зайшла туди на екскурсію, без планів щось купувати, але без того ножа вийти не змогла))))

      Віка, дякую тобі за організацію творчого сабонтуйчика - мені це дає копняка щось робити))) Чекай на жовту листівку - я її вже зробила і сфоткала)))

      Видалити
  4. АААбалдєть!Мені дуже пприпала до душі ця твоя листівка.Ти так майстерно все поєднала в ній)Супер))

    ВідповістиВидалити