середу, 10 жовтня 2012 р.

Про зустріч

Привіт,

всі уже давно написали і відзвітували про зустріч на кавовому фестивалі і тільки я ще нічого про це не написала. От і вирішила 2 слова сказати і декілька фоток показати.
Спочатку про сам фестиваль. Я на нього не попала і що це таке я і далі не знаю. Але почитала розповіді в інших блогах))) Зустрітись з дівчатами дуууууже хотілось, поговорити багато і про все хотілось, але синочок мій вирішив, що нема чого мамі довго десь ходити і тому вперто не хотів спати і постійно повторював: "Мам нє ди" (що в перекладі означає: "Мамо, не йди"). Всі мої спроби вкласти то чудо спати після обіду нічим хорошим для мене не закінчувались. Дівчата вже давно пили каву, а я ніяк не могла вибратись з дому. В якийсь момент я вже готова була пожертвувати Ярковим денним сном і брати його з собою, але дідусь наполіг на тому, щоб малюк залишався, а я бігла сама. От такий довгий вступ до мого походу в центр.
Прибігла я значно пізніше, ніж ми домовлялись, і, мабуть, пропустила найцікавіше, але головним для мене було те, що я побачила тих позитивних людей, з якими в основному спілкуюсь віртуально. А вживу те спілкування набагато приємніше. Шкода, що я так рідко вибираюсь на якісь посиденьки з друзями по папірчиках і не тільки)))) І хоч для мене це була дуже коротенька зустріч, я встигла отримати заряд позитивних емоцій, подарунок від Олі і глянути півоком на своє улюблене місто.
Тут ми всі (ті, з ким я каву пити збиралась))))
Відгадайте хто є хто)))

11 коментарів:

  1. О, у мене теж частенько таке буває. Я собі запланую, а воно потім все шкереберть.. В мене на цей день теж було кууууупу планів, але мала захворіла. Такщо то що синок не хотів спати, то ще можна пережити :))) Але ти ітак молодець, хоч трішки вирвалась і поспілкувалась :)))
    Ну а вгадувати хто на фото не буду, всіх красунь знаю :)))

    ВідповістиВидалити
  2. чудова зустріч чудових дівчат!!!
    нема нічого кращого ніж посидіти у гарній компанії за філіжанкою кави)))

    ВідповістиВидалити
  3. які паняночки гарнюні)) тільки брюнеточку не знаю, білявок - усіх) Так рада за вас, що маєте змогу хоч зрідка зустрічатись!

    ВідповістиВидалити
  4. )))))))))))) заінтригувала цим одним фото ))) а я чекаю на продовження фотосесії )))))
    добре що Ярчик хоч на трошки тебе відпустив ;)

    ВідповістиВидалити
  5. таке воно, наше мамине життя))) хто в домі хазяïн? малеча, звичайно))))
    а на фото впізнала майже всіх)))) - Оля з Бамбетлю, далі не зна, хто?, потім Надя-Canadiya , Оксана-Зірочка ( щось вона весь час сумкою на фото прикривається, чи то тримає ïï міцно, у вас що, злодійство велике у Львові? :-)))) ну і ти)))))

    ВідповістиВидалити
  6. Яка красота)))То я про вас усіх на фото.Себе так не називаю,бо не нра собі...
    Олічка,тк добре,що ти-таки вирвалась від свого зайця в центр на трішки.Я була радда тебе бачити дузе-дузе)))Взагалі,дуже тішусь,що знайома зі всіма вами.Частіше б отак бачитись.
    п.с.а я маю ще одненьку фоточку))))мені Оля переслала;)

    ВідповістиВидалити
  7. Всім дякую за теплі слова!
    Тепер про фото (для тих, хто когось не впізнав/не знав)
    Зліва направо Оля з Бамбетля, Наталя з маленької КРАЇНИ чудес,
    Надя-Canadiya, Оксана-Зірочка і я)))
    Сумки в нас ніби не сильно крадуть, але пильнувати завжди треба)))
    Час з дівчатами пролетів дуже швидко і був надзвичайно приємний. Дякую вам ще раз!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Олюсь, добре, що ти все ж вибралася на зустріч )) Дівчат всіх впізнала - отам справа дві моїх коханих.. з іншими, нажаль, я не знайома вживу (( Треба їхати до вас, бо дуже скучила..

    ВідповістиВидалити
  9. Оля,дякую за чудовий пост! А ми теж десь там блукали)))) Так,зустрічі необхідні для підняття настрою! Дідусь у вас прекрасний!Так йому і перекажи)

    ВідповістиВидалити
  10. Приятно увидеть общих виртуальных друзей )
    Очень хорошие фотографии.

    ВідповістиВидалити