пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

Привіт-привіт!

В той час, коли усі активно готуються до новорічно-різдвяних свят, я вишиваю котів))) Отак мені захотілось чогось зовсім іншого. Папірчики мене тішать і надихають, а руки нічого робити з тими папірчиками не хочуть. Було в мене купа планів на новорічні листівки і щось ті плани з тріском провалюються... Настрій зовсім не новорічний. Настрій котячий))). Отаких я котів вишиваю (як вишию до кінця, то похвалюсь, а то зараз в мене лише частина дверей вишита)
А ще мені на день народження надарували Тільдо-наборів і тільдо-книжок! Де б це ще часу на це все знайти?! На дворі спражня зима - зі снігом і морозом, особливо виходити кудись не хочеться - так тільки перебігтись по сніжку, морозним повітрям подихати, помилуватись красою, особливо, якщо є сонце - і додому щось творити-витворяти. А не тут то було. Додому приходжу і "витворялка" мене підводить - нічого робити не хоче)))) Я от пробую різдвяний настрій накликати ось цією чаріною піснею (вже другий день її слухаю).

Настрій святковий потрошки з'являється...сподіваюсь, що мені ще вистарчить часу на передсвяткову підготовку....
Ну, і на останок фото мого малюка ))) Я стала щасливою власницею зовнішнього спалаху, то тепер малого домучую з фотографуванням - він моя головна фотомодель, бо чоловіка намовити до фотографування дууууже важко, а в синочка нема вибору (поки що)))))
Оце сидить синуля і телевізор дивиться, а мама стрибає навколо нього і пробує увагу привернути, а він з такою насмішкою погляд від екрану не відводить))))
На сьогодні все. Отакий в мене "все на кучу" допис вийшов. Але ж я мушу щось писати, щоб ви про мене пам'ятали, поки мені не "твориться".
Всім гарного передсвяткового настрою і вдалої підготовки до новорічно-різдвяний свят!
Обіймаю і обіцяю не пропадати!

18 коментарів:

  1. ааа, какие котики замечательные!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я в цих котиків закохалась з першого погляду!)))

      Видалити
  2. Оль, що б ти не писала - це все цікаво :) Котиська суперові, ммміііаауууу :))))) Вірю в них і в тебе. Малий така вже модель :) Це ж треба, так звикнути до камери і не звертати уваги... Ну і - не муч себе з тими новорічками, не йде - значить щось інше піде :) Все кльво! Зима он яка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Додам про пісню :) Чарівний народ, прикольне аранжування, та на куплеті до мене дійшло, що це ж наш - НАШ "Щедрик" Леонтовича, я диригувала в музучилищі його на екзамені :))) Він тут в блискучій обгортці :) Треба ж таке...

      Видалити
    2. І я в нас з котами вірю ))) А малий не те щоб звик до фотоапарата, він на нього і на мене або не реагує, або втікає))))
      А про новорічки, може, ти і права - ну, їх )))Що я зроблю, якщо мені коти в голові?)))
      Мені чоловік колись очі відкрив, що наш щедрик інтернаціональний ))))

      Видалити
  3. Какой у тебя классный маська!! :)) А котики очень яркие и праздничные, у меня у самой такие давно уже в планах, но все никак... А настроение появится, вот увидишь! Это сейчас твой организм отдыхает, готовится :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Виший тих котиків обов'язково, вони дууууже позитивні і настрійпіднімючі!

      Видалити
  4. котячий настрій-це ж НАСТРІЙ!Ну його той бум Різдвяний)))Котики пречудові))
    Файно,що пишеш.Ну і вірно,щоб не пропадала))А те що не забуваємо-то ти навіть не сумнівайся!Як же ж твій малий підріс!!!МуЗчінка такий вже))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ААА!!!!!!За пісню ДЯКУЮ!!!!!!У мене емоцій купа,слухаючи її:і сльоза і псмішка і мурахи і і і і.......ЇХ слухати задоволення!А дивитись як приємно!))))))))Оце коляда!!!!!!!!!!!А соліст!!!!ААА!!!!!!

      Видалити
    2. Ще той настрій! ))))) Я сама часом на того музчінку як гляну, то в шоці з того, як він швидко росте!
      Я її вже другий день слухаю і балдію від соліста))))

      Видалити
  5. Ну і що, що є бажання до котів а не до сніжинок і новорічного паперу?) Головне настрій і бажання творити, якра різниця що? За пісню і відео - окреме велике дякую!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку мого котячого настрою )))
      А відео я як побачила-почула, то відразу поділитись з вами захотіла)))

      Видалити
  6. Олюська, яка я рада що ти появилась ))) та ще й з таким хлопчиною сУрйозним і красивим ))) і вишивка....мммм ))) мене зараз теж вечорами до вишивки тягне ))) то якісь такі флюїди напевно ))) вишивальні )))
    а ми "Щедрик" співали хором на держ.екзамені в училищі педагогічному )))
    мерсі тобі за спогади і за то що ти є ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксанка, дякую за теплі слова!
      А мене якось на вишивку раніше не тягнуло, а тут раптом захотілось))))

      Видалити
  7. Олечка, але ж і кльовий в тебе мужчинка підростає!!! молодець, мама, дуже вдале фото, так і проситься в гарне оформлення! за таким і витворялка скоро відремонтується))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Таню! Той мужчинка вже з таким характером, що страшно подумати, що ж буде далі?!
      А фото мені так і бачиться в альбомі, який я колись зроблю)))) Я вже, навіть, почала))))

      Видалити
  8. Олюшка, коты волшебные! Обожаю котов! Как давно я за ниточки и вышивку не бралась((((
    Хорошего тебе и новогоднего настроения!

    ВідповістиВидалити