четвер, 3 січня 2013 р.

Новорічно-святково!

Усіх з Новим роком!!!
Усього-усього найкращого! Багато натхнення і вільного часу! Будьте здорові та щасливі!


 А це моя єдина новорічна листівка )))) Дуже простенька і світла. Захотілось мені чогось такого майже білого. Вийшло не так як хотілось)))) Але похвалитись мушу, щоб ви знали, що я паперові справи не закинула. Бажання щось робити є і це головне. А там десь і час на рукоділля появиться))))
І в продовження до першої фотографії ще купка. Як мій синочок ялинку прикрашав
Це був наш перший досвід в прикрашанні ялинки разом з Ярком. Було дуже цікаво за ним спостерігати. Спочатку я мало вірила в те, що він буде чіпляти іграшки, а даремно! Він це робив дуже обережно, чим мене приємно здивував. Ярко вибрав для себе декілька гілочок, на які намагався повішати всі іграшки. Я зробила декілька фото того процесу і результату, от ділюсь ними з вами)))
Гарного усім настрою і веселих свят!


10 коментарів:

  1. нежная открытка!
    всего наилучшего в новом году!

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт! З Новим роком! Така ніжна і витончена музична листівулька:) А малий - молодчага, так обережно і акуратно розвішує... Бачу, іграшки безпечні, тому все пройшло на ура :) А вперше завжди так цікаво щось робити, і це запам"ятовується.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт! Малий настільки обережно ті іграшки вішав, що я не могла повірити, що в 2 з половиною роки дитина може так акуратно щось робити!
      А іграшки я ще не ризикую інші чіпляти - ми ще замалі для скляних!

      Видалити
  3. З новим роком, Олюсь! Щастя, здоров"я міцного всім, кохання та радості в новому році))
    фотки кльові) Ярко такий діловий, так зосереджено прикрашає ялиночку) Моя теж прикрашала. Прямо така захоплена була, аж пищала від щастя))

    листівочка така чиста, як свіжий сніг) Дуже гарна!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Мій не пищав, але задоволення було купа - і в нього від нового заняття, і в мене - спостерігати за ним)))

      Видалити
  4. Олю, з Новим Роком! Щастя, гармонії, радості на душі, кохання безмежного, тепла, добра - ну всього-всього тільки найщирішого!!!

    ВідповістиВидалити
  5. З Новим роком, Олю!!! Всього тобі самого-самого, а головне здоров"я для цілої твоєї сімейки, щастя, благополуччя, а для тебе більше часу для творчості!!! Листівка шикарна!! А ми цього року з Марком теж ялинку прикрашали і він мене теж здивував, бо помаленько і акуратно розвішував))) Цього року прикрашання ялинки принесло мені 100% задоволення)) знову сеье дитиною відчула, дивлячись на радість синочка))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      Отакі ті малюки кумедні! Не перестають мам дивувати

      Видалити