пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

Сторіночка про синочка

Привітик!

Нарешті я почала робити альбом синочку і маю першу сторінку. Тобто робити я почала ще вліку - накупила паперу, роздрукувала фотографії і все... Все якось стопорнулось. Почала робити сторінку і так вона досі напівзроблена лежить((((( А совість мене все мучила, що потрібно той альбом вже закінчити і братись за новий. Альбом має бути з фотографіями першого року життя (а синочку вже 2 з половиною) і фоток нових цікавих багато. Але пообіцяла, що спочатку розберусь з першим роком, а тоді в довільному порядку буду фотки вибирати.
Отже, сторінка. Вона простенька і з невеликою кількістю елементів. Але в якийсь момент я зрозуміла, що зі складними сторінками/елементами/техніками я ніколи не закінчу альбом. Тому все просто.
Пробувала робити "клякси" - тут мені ще є над чим тренуватись))))
Віка-Бандитка, дякую тобі за твої чарівні "підганяї"))), хоч ти їх ще півроку тому роздавала, вони мають на мене магічну дію досі і не дозволяють той альбом закинути)))

Всім гарного дня і чарівних вихідних!

14 коментарів:

  1. Класна сторінка! Вітаю з початком! Буду чекати нових сторінок ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Сподіваюсь, що нові сторінки будуть вже зовсім скоро )))

      Видалити
  2. Яка сонячна сторінка! Чудова!!!

    ВідповістиВидалити
  3. СУУПЕР!Олічка,вітаю з почином)Нхай альбомчик зробиться на одному диханні!І буде таким соняшним та чудовим, як ця сторінка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Сподіваюсь, що то "одне дихання" мене не покине))) Дуже хочу той альбомчик закінчити.

      Видалити
  4. дуже гарна сторінка! і нічого, що "проста", ти ж для себе робиш, робиш, як хочеш, а не "як всі" чи "як треба"!
    а про те, що час іде, нові фото зявляються, а старі ще не заскраплені - це так знайомо)))) ти не одна така)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Таня! Та я не те щоб переживаю, що вона не така як іншим хочеться чи подобається. Мені просто хочеться зробити "ідеальний" суперкласний і супермодний альбом для свого синочка. Але я зрорзуміла, що з таким підходом альбома не буде ніколи))) Я і так дуже довго думаю над сторінкою, яку легко можна зробити за годинку-другу, я ж її виношую в голові тиждень-другий)))

      Видалити
  5. Олічка, вона просто фантастична!! і, як для мене, не така вже проста!! в мого малого теж 2,5, а я ще тільки думаю над альбомом)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Починай вже альбом робити! А то я по собі дивлюсь, що чим далі, тим менше хочеться до тих перших фото вертатись, бо є нові - смішні і "свіжі" )))

      Видалити
  6. Олюська, яка ж та сторінка кльова!! от така як ти кажеш - суперова і модняча !! сонячна сторніка про маленьке сонечко ))
    дуууууже мені подобається твій початок, ти молодчинка!! так тримати!!
    і давай вже другу сторінку показуй ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксанко! Дякую за такий теплий відгук! Друга скоро буде )))

      Видалити