середу, 1 травня 2013 р.

Перша сторіночка мініка

Всім привіт!

Я катастрофічно відстаю. Обкладинку не зробила, бо завагалась чи робити її прозорою чи ні. І першу сторінку в останній день зробила. Звинувачую у всьому простуду (чи вірус) - всі сили з мене витягує, але весна за вікном тішить і бадьорить)))
Отже, сторіночка
Взагалі весь мінік буде присвячений одному січневому дню, а точніше, прогулянці в той день. Всю зиму Ярко відгуляв з лопатками (в нього їх аж 3) і пробував ними сніг відгортати. Але йому це швидко набридало)))
Сторіночка дуже простенька. Що покладу в кишеньку ще не знаю - журналінг або фото, які не попадуть на сторінки.
Усім гарних вихідних, а я побігла готуватись до свят)))

5 коментарів:

  1. кльово дуже)
    я б поклала у кишеньку.. якісь записочки... може ще якусь фотку додатково..і ще сніжинки чіпбордові... або просто висічки-сніжинки..щоб по-зимовому було!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я думала про сніжинки, але чіпбордових не маю. Треба щось придумати)))

      Видалити
  2. то ти приймаєш участь в проекті Яни?Вумнічка))Бажаю успіхів!!!
    п.с.я маю чіпи-сніжинки!пересічемося?;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку! Я в якийсь момент зрозуміла, що мені потрібні додаткові стимули і обмеження, бо сама нічого робити не хочу, а як знаю, що терміни "підтискають", то щось роблю)))
      Можемо пересіктися, але просто, щоб кавки попити і поспілкуватись, бо я альбомчик вже майже закінчила. Але дякую за пропозицію!

      Видалити
  3. شركة تنظيف مكيفات بالمدينة المنورة
    نحن من افضل المؤسسات في تنظيف نظام الهواء القسري في المدينة المنورة. لديها أفضل المهنيين للقيام بصيانة وإصلاح أنظمة التحكم في المناخ. نحن نتعامل مع جميع العيوب، ونحرص في المؤسسة على ضمان عمل منظم الأماكن المغلقة بشكل صحيح بغض النظر عن فحص المبخر، والتجعيد، والمحرك، والمكثفات، وفحص محرك المروحة وقطع الحواف وأنابيب التبريد. على الرغم من فحص جميع القطاعات وأسلاك التبريد.

    ВідповістиВидалити