вівторок, 23 серпня 2011 р.

Конверт

Зробився вчора нашвидкуруч конверт для грошей. Чоловічий.
Якась в мене проблема виникла - я отримую море задоволення від самого процесу виготовлення листівок, а от результати мені не подобаються (((( Щось останнім часом все мені не так. Чи то я надивилась на шикарнючі роботи інших чи то шо? Навіть не знаю, як це пояснити. А в вас такого не буває?

15 коментарів:

  1. І шо ти хочеш від того конверту? Шикарний конверт! дуже стильний!!
    В мене так зараз, настрою нема, роботи здаються недоробленими.. все буде добре, може треба розвіятись? відпочити? Олюсь, ти молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Мені теж подобається конвертик! :) А з приводу робіт, то у мене теж таке буває, але для мене є один рецепт більше всього робити і тоді якось саме проходить.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Мар'янка! Ти вмієш підбадьорити ))))

    ВідповістиВидалити
  4. очень классный конверт! И открытки предыдущие были здоровские )) Согласна с Марьяной, ты молодец )))

    ВідповістиВидалити
  5. Очень оригинальный, стильный конвертик!

    ВідповістиВидалити
  6. да брось, конверт очень хорош. а сомнения и некая неудовлетворенность всегда присуща творческим людям. я могу пересчитать свои работы, которые мне нравились сразу, по пальцам. всегда кажется, чо можно было сделать лучше. потом через время смотришь и понимаешь, что добавлять и изменять ничего нехочется:)

    ВідповістиВидалити
  7. конверт дуже гарний. мені подобається;) в мене теж таке буває, що мені не подобається робота. але є чоловік і блог, які заспокоюють, або дають поради як переробити)

    ВідповістиВидалити
  8. Погоджуюсь з тим, що конверт справді стильний! Олю, мені сподобався він дуже.
    А з приводу процесу-результату, то мені іноді задається, що як раз собі догодити найважче. Я ніколи не зупиняюся, поки не буду задоволеною... це трохи мазохізм, але воно дуже загартовує...

    ВідповістиВидалити
  9. Ничего себе "нашвидкоруч", хочу и я так легко творить маленькие, уютные, добрые шедевры!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую за підтримку! Я іноді теж через 2 дні можу щось доробляти, бо мені не подобається. Але я завжди боюсь переборщити, бо я то вмію ))) А часом я обираю вичікувальну тактику - почекаю день-два, звикну до того, що зробила і життя налагоджується ))))

    ВідповістиВидалити
  11. Конверт чудовий!! Дуже вишуканий і довершений!
    У мене теж буває таке відчуття щодо моїх робіт. Ось зараз маю кризу вже довший час. Нічого не роблю, бо не вірю в свої можливості. І не знаю, як це перебороти.
    Бажаю вам ніколи не мати такої кризи, бо ваші роботи дуже гарні!

    ВідповістиВидалити
  12. Олічка, дуже стильний конвертик ))
    Я вдома знов без інета.. писала з роботи коментар, але там захист стоїть ))
    Щодо незадоволеності своїми роботами, то мене це відчуття постійно переслідує.. стараюсь боротися, але не завжди виходить )) Вірю, що у тебе все буде добре! Ти молодчинка! Ххх

    ВідповістиВидалити